Les persones

 

Les persones que comparteixen els valors de Taiga,

i que assumint la responsabilitat de que les coses canviïn,

participen o col·laboren amb els projectes i campanyes que Taiga desenvolupa.

 

A totes elles, gràcies.

Gràcies pel seu esforç i per la seva determinació,

però per damunt de tot, gràcies per creure-hi.

 

 

 

 

 

 

 

Judith Estrada (Barcelona,1964), fundadora de Taiga Conservació, va néixer en una família d’empresaris amants de la natura i els animals, condicions que marcarien el seu destí des de ben aviat.

Després de llicenciar-se en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat Autònoma de Madrid, i d’haver iniciat ja el camí com activista en la defensa de la natura en l’antiga ADENA (absorbida anys després pel WWF), la seva innata inquietud i ganes de veure món la van portar a explorar noves propostes innovadores en formació empresarial. I així va ser. Oxford, Madrid i Paris allotjaven les escoles de negoci del MIM – Master in Management de la ESCP Europe, que va seguir durant tres anys.

 

Acabada aquesta intensa experiència formativa a Europa, torna a Barcelona per iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de l’estratègia, el marketing i la comunicació d’empresa i, anys més tard, desenvolupa un projecte empresarial fonamentat en l’elaboració de tractaments amb olis essencials, per a molts, les veritables ànimes de les plantes.

 

Massa lluny encara del món natural, decideix apropar-s’hi i aprofundir més en el seu coneixement. De nou inicia un Màster, aquest cop, en Gestió i Conservació de la Natura a la Universitat de Cadis, aprofundint en el coneixement del llop, i complementant aquesta formació amb estudis tècnics en Veterinària i en Rehabilitació de Fauna Salvatge. Posteriorment es certificaria en el programa Mountains 101 de la Universitat d’Alberta (Canadà) -Coursera, i obtindria l’acreditació en Desenvolupament Arquitectònic Regeneratiu  LFA-Living Future Acreditation, otorgada per l’International Living Future Institute de Seattle, Estats Units.

 

 

Molt compromesa amb la lluita activa per la conservació del Patrimoni Natural i la Biodiversitat, aquest viratge professional li permet emprendre un nou camí dins de l’àmbit de la Consultoria i l’Educació Ambiental que la duu a fundar Taiga Conservació, un projecte que reflexa molt bé la seva manera de ser: una ànima inquieta, enamorada de la natura, amb vocació de servei i amb una gran passió pel llop.

 

 

 

 

 

Es diu que el llop tòtem és un mestre espiritual de primer ordre

i que els que tenen un llop tòtem, solen ser persones amb inquietuds espirituals

que dediquen la seva vida a ensenyar sobre allò que és sagrat: la mare Terra.

Diuen que el llop, és un tòtem que ajuda als que ajuden.