Les persones

 

Les persones que comparteixen els valors de Taiga,

i que assumint la responsabilitat de que les coses canviïn,

participen o col·laboren amb els projectes i campanyes que Taiga desenvolupa.

 

A totes elles, gràcies.

Gràcies pel seu esforç i per la seva determinació,

però per damunt de tot, gràcies per creure-hi.

 

 

 

 

 

 

 

Judith Estrada (Barcelona,1964), fundadora de Taiga Conservació, va néixer en una família d’empresaris amants de la natura i els animals, condicions que marcarien el seu destí des de ben aviat.

Després de llicenciar-se en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat Autònoma de Madrid, i d’haver iniciat ja el camí com activista en la defensa de la natura en l’antiga ADENA (absorbida anys després pel WWF), la seva innata inquietud i ganes de veure món la van portar a explorar noves propostes innovadores en formació empresarial. I així va ser. Oxford, Madrid i Paris allotjaven les escoles de negoci del MIM – Master in Management de la ESCP Europe, que va seguir durant tres anys.

 

Acabada aquesta intensa experiència formativa a Europa, torna a Barcelona per iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de l’estratègia, el marketing i la comunicació d’empresa i, anys més tard, desenvolupa un projecte empresarial fonamentat en l’elaboració de tractaments amb olis essencials, per a molts, les veritables ànimes de les plantes.

 

 

Massa lluny encara del món natural, decideix apropar-s’hi i aprofundir més en el seu coneixement. De nou inicia un Màster, aquest cop, en Gestió i Conservació de la Natura a la Universitat de Cadis, aprofundint en el coneixement del llop, i complementant aquesta formació amb estudis tècnics en Veterinària i en Rehabilitació de Fauna Salvatge.

 

Molt compromesa amb la lluita activa per la conservació del Llop, aquest viratge professional li permet emprendre un nou camí dins de l’àmbit de l’Educació Ambiental que la duu a fundar Taiga Conservació, un projecte que reflexa molt bé la seva manera de ser: una ànima inquieta, enamorada de la natura, amb vocació de servei i amb una gran passió pel llop.

 

 

 

Es diu que el llop tòtem és un mestre espiritual de primer ordre

i que els que tenen un llop tòtem, solen ser persones amb inquietuds espirituals

que dediquen la seva vida a ensenyar sobre allò que és sagrat: la mare Terra.

Diuen que el llop, és un tòtem que ajuda als que ajuden.